Cel mai bun Aspirator Roomba

aspirator roomba

Care este cel mai bun Aspirator Roomba?

Curatenia la domiciliu este o activitate care, atunci cand se face in mod traditional, necesita mult timp si efort, astfel ca tot mai multe persoane cauta sa reduca timpul petrecut cu aceasta activitate, prin intermediul unor echipamente electrice care sa efectueze munca mai rapid si mai automat, insa, atunci cand aleg care este echipamentul potrivit, multi indica lucruri de genul «am cheltuit peste 200 de euro in echipamente pentru curatenie care in curand nu mai aspira cu aceeasi eficienta de la inceput».

Atunci cand cautam un aspirator Roomba care raspunde nevoilor noastre putem prezenta indoieli si este ca exista o multime de pagini si informatii pe web care nu ne ofera date relevante, motiv pentru care nu va puteti opri din citit lucruri care nu va ajuta cu nimic. De acea am pregatit acest ghid cu tot ce ai nevoie!

Comparatie cel mai bun Aspirator Roomba din 2024

iRobot Roomba e5154
CARACTERISTICI Capacitate: 0.6 L
iRobot Roomba i7156
CARACTERISTICI Capacitate: 0.4 L
iRobot Roomba 615
CARACTERISTICI Capacitate: 0.6 L
iRobot Roomba 960
CARACTERISTICI Capacitate: 0.3 L

Cel mai bun Aspirator Roomba

1. iRobot Roomba e5154

41i0OnzwSlL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

iRobot Roomba e5154 are capacitatea de a indeparta murdaria in profunzime, reusind sa dispara chiar si firele de par ale animalelor foarte eficient si fara a fi nevoie sa investesti mult timp sau sa aplici eforturi. Acum puteti curata covorul din casa dumneavoastra mai temeinic, acesta se misca automat si inteligent, curatand diferite incaperi.

Acesta poate identifica zonele in care este necesara o curatare mai profunda si in care murdaria este mai usor de concentrat. Se adapteaza la diferite tipuri de pardoseli, reusind sa curete aproape toate suprafetele din casa, indiferent daca acestea sunt moi sau solide, nu va faceti griji cu privire la maltratarea diferitelor suprafete. Acest echipament inovator este destinat in special locuintelor in care traiesc persoane cu alergii la acarieni, praf si alti alergeni.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Aceasta este una dintre cele mai bune achizitii pe care am reusit sa le fac, cu acest dispozitiv si curatarea casei mele, pur si simplu monitorizeaza pur si simplu ceea ce face robotul meu si efectueaza alte activitati ale casei fara griji. 100% recomandat.«


2. iRobot Roomba i7156

416DpmWlVxL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

A avea modelul iRobot Roomba i7156 este sinonim cu curatarea diferitelor zone din casa fara a fi nevoie de un efort mai mare, si este ca puteti face programarea inclusiv a diferitelor moduri de lucru. Puterea sa mare de aspirare va permite sa curatati covoarele in profunzime, indepartand praful, acarienii si chiar firele de par ale animalelor de companie, care sunt de obicei cele mai greu de indepartat.

Il puteti controla de pe smartphone cu ajutorul unei aplicatii, cu ajutorul careia puteti monitoriza toate zonele pe care elementul este responsabil de curatare. Un alt avantaj este ca are un sistem de reincarcare automata, astfel incat nu este nevoie de cabluri enervante. Puteti curata diferite incaperi ale casei, deoarece se adapteaza fara nicio problema doar prin programare.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Trebuie doar sa il programez sa faca curatenie si sa ii supraveghez traseul, este cea mai buna achizitie pe care puteam sa o fac, nu regret euro investiti.»


3. iRobot Roomba 615

41ZyPyxsgJL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

iRobot Roomba 615 este un model care are o tehnologie avansata, care reuseste sa faca curatenie in diferite zone ale casei doar cu ajutorul unui program de pe Smartphone, reuseste sa indeparteze particulele mari, inclusiv firele de par de animale de companie care sunt de obicei cele mai dificile. Suprafetele, cum ar fi covoarele, sunt mult mai curate, astfel incat intretinerea lor devine mult mai usoara, deoarece praful nu se acumuleaza intr-un timp scurt.

Acesta este un echipament cu functie inteligenta care realizeaza o cartografiere a zonei si incepe sa curete casa fara a fi nevoie de o programare prealabila. Cu acest echipament puteti curata cele mai dificile zone, cum ar fi colturile, zonele de sub rafturi, de sub masa, colturile si acele zone care sunt de obicei destul de dificile.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«De cand am acest ajutor, am economisit foarte mult timp atunci cand fac curatenie in casa, pot desfasura alte activitati fara a avea nevoie de o supraveghere constanta, ceea ce reduce oboseala atunci cand vine vorba de intretinerea podelelor mele.»


4. iRobot Roomba 960

41gDZXa6euL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Daca sunteti in cautarea unui aparat cu o capacitate de aspirare buna, atunci nu ratati iRobot Roomba 960, acesta este capabil sa indeparteze particulele de praf, firimiturile de mancare si chiar si firele de par de animale de companie in general, care sunt de obicei cele mai greu de curatat, fiind perfect pentru curatarea covoarelor. Acesta isi face treaba in mod automat, astfel incat nu este necesara o supraveghere constanta.

Acesta poate fi controlat de pe smartphone si, de asemenea, identifica zonele in care exista o concentratie mai mare de murdarie si modifica modul de curatare pentru a putea lasa suprafata curata. Capacitatea de adaptabilitate este atat pentru suprafetele dure, cat si pentru cele moi, ceea ce face posibila curatarea fara a le deteriora sau zgaria.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Acesta este un robot care curata foarte bine si imi permite sa imi pastrez casa mult mai curata, pot indeparta tot parul si particulele lasate de animalele mele de companie. Trebuie sa petrec mai putin timp facand curatenie.«


5. iRobot Roomba 671

416XsUsb+eL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

iRobot Roomba 671 se adapteaza la diferite tipuri de suprafete, cum ar fi covoare, mochete, podele din lemn masiv, parchet, piatra si gresie, realizand o indepartare a prafului fara efort. Acesta indeparteaza particulele mari, cum ar fi cerealele. Veti putea ajunge in locuri greu accesibile si in colturi greu accesibile.

Efectueaza curatarea in mod automat si fara supraveghere constanta, trebuie doar sa aruncati o privire la traseele reflectate in dispozitivul mobil. Tehnologia sa programabila permite curatarea diferitelor zone ale casei in cele 7 zile ale saptamanii, stocand automat programele.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Trebuie doar sa programati modurile de curatare, in functie de diferitele suprafete, imi place pentru ca se adapteaza cu usurinta la covoare si podele netede. In acest fel, pot desfasura alte activitati in casa fara probleme.»


De ce sa alegeti un aspirator Roomba?

Roomba este o linie a brandului Irobot Corporation, care are sediul in Massachusetts si care are ca obiectiv principal fabricarea de dispozitive robotice pentru alte companii, case si institutii. Fondatorii sai au facut parte din laboratoarele de inteligenta artificiala de la MIT, de unde si interesul lor pentru dezvoltarea de echipamente inteligente.

Echipamentul sau vedeta este robotul aspirator Roomba, care reuseste sa satisfaca nevoile de curatenie in casa, deoarece reduce timpul si efortul care trebuie dedicat curateniei. In linia lor de productie sunt inclusi roboti de sprijin pentru politie si armata, care sunt folositi pentru dezamorsarea bombelor.

Ce alte produse are marca de Aspirator Roomba?

Specialitatea companiei este de a produce echipamente robotizate care sunt responsabile pentru curatarea casei, facand ca utilizatorii sa nu fie nevoiti sa depuna un efort mai mare, exista mai multe modele de diferite caracteristici, game si preturi pentru ca acestea sa ajunga sa se adapteze la nevoile diferitilor clienti pe care ii au. Nu numai ca produc aspiratoare robot, dar au si o linie de spalatoare inteligente pentru podele si o linie de masini de tuns iarba foarte eficiente.

Ce tip de aspirator cauti?

De unde puteti cumpara un aspirator Roomba?

La momentul achizitiei este necesar sa se faca o comparatie a produselor oferite de cele mai recunoscute magazine si astfel reuseste sa ia decizia corecta.

  • Aspirator Roomba in Emag– Lanturile de magazine s-au pozitionat pe piata de vanzari deoarece ofera o mare varietate de produse de diferite marci, game si preturi; de asemenea, ofera un serviciu de livrare unic si eficient.
  • Aspirator Roomba la Carrefour– Puteti gasi dispozitive tehnologice precum tablete, telefoane mobile, calculatoare si chiar electrocasnice cu caracteristici de baza, dar merita sa va uitati la modelele acestora.
  • Aspirator Roomba in Flanco– In acest lant de magazine puteti gasi acele echipamente de marci recunoscute si tehnologie in care sunt incluse aparate, desi nu este un catalog foarte extins, puteti gasi modele de mijloc de gama.
  • Aspirator Roomba in El Corte Ingles– Magazine care au fost caracterizate prin oferirea de produse de marci recunoscute si de foarte buna calitate, oferind de la imbracaminte, articole de cadou si chiar aparate cu diferite caracteristici si functii. Aceasta nu va garanteaza prezenta marcilor in acest tip de produse, deoarece nu este produsul emblematic al lantului.
  • Aspirator Roomba in Lidl– Produsele oferite in aceste lanturi de magazine sunt foarte variate, puteti gasi produse alimentare, bauturi, imbracaminte si articole care faciliteaza intretinerea casei si, desi acesta nu este punctul lor forte de vanzare, veti gasi aparate cu functii de baza.