Cel mai bun Aspirator de Constructii

aspirator constructii

Care este cel mai bun Aspirator de Constructii?

Intretinerea si curatenia zonei de lucru sunt foarte importante pentru a evita accidentele in zona de lucru. In general, curatarea atelierelor sau a garajelor este o activitate foarte complicata sau care necesita o anumita cantitate de timp si efort.

In zilele noastre exista dispozitive special fabricate pentru a putea efectua curatarea unor magazii mult mai mari sau industriale intr-un mod mult mai rapid si mai simplu, dar in acelasi timp in profunzime. Deci, puteti face acest lucru fara a depune prea mult efort, doar mutati echipamentul pentru a indeplini sarcina in mod automat.

Cu acest aspirator de constructii puteti indeparta toate particulele si resturile care pot fi generate fie in garaj, fie in atelier, indiferent de tipul de activitate pe care o desfasurati, diferitele modele, marci si specificatii va pot facilita si mai mult curatarea acestor spatii.

Comparatie cel mai bun Aspirator de Constructii din 2022

Kärcher
CARACTERISTICI Capacitate: 30 L
Putere: 1300W
Bosch Professional
CARACTERISTICI Capacitate: 20 L
Putere: 1200W
Einhell TH-VC
CARACTERISTICI Capacitate: 30 L
Putere: 1500W
BISSELL
CARACTERISTICI Capacitate: 15 L
Putere: 1400W

Sfaturi pentru alege un Aspirator de Constructii

Pentru a sti ce aspirator pentru tamplarie ar trebui sa cumparati trebuie sa tineti cont de cateva recomandari, cum ar fi diferitele modele si caracteristicile fiecaruia:

 • Puterea– Ea traduce capacitatea pe care o are echipamentul de a aspira diferitele tipuri de resturi pe care doriti sa le eliminati in atelier, le recomandam pe cele care au diferite niveluri.
 • Suprafete care trebuie aspirate– Este important sa aveti clar care sunt tipurile de deseuri care se produc in atelier si astfel sa puteti selecta echipamentul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra de curatare a diferitelor suprafete.
 • Robustete– De obicei, sunt ceva mai robuste decat cele traditionale, deoarece au capacitatea de a aspira deseuri mai mari sau mai groase, care sunt generate de obicei intr-un atelier. Materiale de calitate.
 • Rezervor – Trebuie sa aiba un rezervor mare, astfel incat curatarea santierului sa se poata face intr-o zi continua fara a goli rezervorul din cand in cand, sunt recomandate acele echipe care au un rezervor de aproximativ 10 Lt sau mai mult.
 • Forta de suflare-Functia de a muta anumite resturi care se afla in zone foarte dificile, ideala pentru acele reziduuri care nu pot fi indepartate cu aspiratorul, in garajele unde se genereaza deseuri de rumegus este foarte utila.

Cati bani ar trebui sa cheltuiti pe un aspirator de rumegus?

Este intotdeauna o idee buna sa comparati diferitele modele, game si preturi inainte de a cumpara un echipament pentru a lua decizia corecta.

 • Cel mai bun si ieftin aspirator de constructii (sub 100 EUR)- Puteti gasi unele echipamente sub acest pret, dar cu caracteristici oarecum de baza, dar care ajung cumva sa se adapteze la nevoile diferitilor clienti.
 • Cele mai bune aspiratoare de atelier de o calitate mai buna (peste 100 EUR)- Peste acest pret puteti gasi echipamente de diferite marci, game si preturi, astfel incat sa puteti face o comparatie mult mai ampla si sa stabiliti care este cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra de curatenie.

Cel mai bun Aspirator de Constructii

1. Kärcher

Aspirator Kärcher 1.629

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Are o putere foarte buna, capabila sa indeparteze murdaria generata intr-un atelier in timpul activitatii de periere, taiere cu ferastraul sau slefuire a unor suprafete care sunt prelucrate. Acest echipament este foarte util, deoarece va permite sa curatati cu mai putin efort acele zone greu accesibile.

Pe langa faptul ca va ajuta sa curatati deseurile lichide, functioneaza si pentru a curata pe suprafete umede, fara a risca ca rezervorul sau sa se deterioreze, in functie de curatarea care trebuie facuta puteti selecta un mod de utilizare, de asemenea, este usor de transportat dintr-un loc in altul, deoarece rotile sale sunt destul de rezistente.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Aceasta a fost o achizitie foarte buna, am curatat fara probleme mai multe zone din atelierul meu de acasa, cu ea am reusit sa curat chiar si lichidele din mobilier si tapiterie.»


2. Bosch Professional

510DC8kqdGL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Un produs care poate fi utilizat pentru a curata atat zonele uscate, cat si cele umede, fara probleme majore. Rezervorul sau are o capacitate de stocare foarte buna, astfel incat puteti face zile de curatare fara a fi nevoie sa faceti intreruperi pentru a curata rezervorul.

Dispune de un numar mare de accesorii care va permit sa ajungeti la diferite zone si suprafete fara a afecta capacitatea de aspirare, obtinand o curatare in profunzime fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa depuna un efort excesiv. Designul sau tehnologic permite curatarea semiautomata a filtrelor, ceea ce face ca intretinerea echipamentului sa fie mult mai usoara.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Acesta a fost echipamentul perfect pentru atelierul meu, am reusit sa curat rumegusul de peste tot fara probleme.»


3. Einhell TH-VC

41iKcL0QQEL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Aspirator de constructii care serveste foarte bine pentru intretinerea unui atelier, rezervorul mare va permite sa faceti o zi intreaga de curatenie fara a fi nevoie sa intrerupeti curatenia pentru a face intretinerea acesteia. Design practic, il puteti muta in diferite zone fara a fi nevoie sa faceti un efort mai mare.

Puteti curata suprafetele uscate, dar si pe cele umede, asa ca poate fi un aliat de nadejde atunci cand curatati atelierul si chiar garajul casei dumneavoastra. Diferitele sale accesorii va permit sa ajungeti in diferite zone, realizand o curatare mai profunda si cu mai putin efort.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Acesta este un echipament excelent pentru intretinerea atelierului meu, nu mai am probleme in casa, deoarece garajul meu a devenit un loc foarte curat.»


4. BISSELL

41joRyPQtqL

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Proiectat pentru a putea curata suprafete uscate si umede fara probleme majore, deoarece are diferite accesorii care permit curatarea diferitelor zone ale atelierului este mult mai eficienta. Poate fi folosit ca aspirator pentru covoare, podele, tapiterie sau ca suflanta in acele cazuri in care nu este posibil sa se ajunga la zona in care se afla deseurile si este necesar sa se deplaseze pentru a le colecta.

Tehnologia sa avansata indica momentul in care este necesar sa se efectueze intretinerea echipamentului sau a diferitelor rezervoare. Acesta stocheaza deseurile aspirate in timpul zilei de curatare. Este foarte practic de transportat si de depozitat odata ce nu mai este utilizat, deoarece nu ocupa mult spatiu.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Acesta este aparatul potrivit pentru curatarea garajului sau a atelierului dumneavoastra, deoarece puteti colecta deseurile intr-un mod foarte simplu, nu mai este necesar sa faceti un efort mare.»


5. Kärcher WD 5

Aspirator Kärcher 1.629

Apasa clic pe buton pentru a vedea daca exista oferte sau reduceri.

Cu o putere care va permite sa faceti curatarea suprafetelor uscate sau a celor umede realizand in ambele cazuri o curatare destul de profunda fara a avea limitari, deoarece are si un rezervor robust care permite o zi intreaga de lucru.

Desi este un echipament robust, poate fi mutat in diferite zone deoarece rotile sale sunt destul de rezistente, ceea ce ii confera mobilitate pe diferite suprafete, designul sau tehnologic permite curatarea filtrelor este destul de simpla si se face intr-un mod mult mai practic decat in cazul altor echipamente.

Verifica disponibilitatea si pretul pe Emag:

Ce pareri au alti cumparatori?

«Este un echipament foarte performant, curatarea atelierului meu nu mai este o problema, acum o fac singur si mult mai repede decat o faceam in mod regulat.»


Cum se utilizeaza un Aspirator de Constructii?

Pentru a utiliza un aspirator profesional pentru constructii fara a suferi daune, este bine sa urmati cateva sfaturi sau recomandari privind modul de utilizare a acestuia.

 • Deseuri de colectat– Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa stabiliti zona in care doriti sa faceti curatenie.
 • Spatiul de lucru – este necesar ca echipamentul sa fie conectat la cea mai apropiata priza de zona care urmeaza sa fie curatata.
 • Pornirea echipamentului – odata selectata suprafata care trebuie curatata, echipamentul este pornit pentru a incepe aspirarea tuturor resturilor.
 • Putere– Puterea echipamentului este reglata astfel incat sa se adapteze mai bine la diferitele resturi care vor fi curatate pe parcursul intregii activitati de curatare.
 • Timpul de utilizare continua– Ar trebui sa se tina cont de timpul maxim de aprindere cu echipamentul in acest fel, evitam sa suferim supraincalzirea si putem suferi daune ireparabile.

Ce tip de aspirator cauti?

Cele mai bune branduri de aspirator industrial de constructii

Daca sunteti in cautarea de informatii despre cele mai bune marci, nu cautati mai departe, aici sunt cele mai bune de departe:

 • Aspirator de constructii Karcher– Un brand care isi are originea in Germania si care, inca de la infiintare, a cautat modalitati de a face mai usoare si mai simple treburile casnice prin fabricarea de aparate care sa se potriveasca diferitelor nevoi ale clientilor sai.
 • Aspirator de constructii Rowenta– Aceasta companie s-a caracterizat prin prezentarea inca de la infiintare a unor echipamente inovatoare de toate preturile si gamele reusind sa ajunga la un numar mare de clienti din mai multe tari din intreaga lume.
 • Aspirator de constructii Bissell– Originea acestui brand este in America si punctul sau forte este fabricarea de echipamente pentru intretinerea locuintei si desi catalogul sau in materie de aspiratoare este un pic cam mic daca au modele care se potrivesc nevoilor unora dintre clientii sai.
 • Aspirator de constructii Taurus– O companie spaniola care s-a straduit sa fabrice o mare varietate de aparate, astfel incat sa se poata adapta fara probleme la nevoile fiecaruia dintre clientii sai.

De unde puteti cumpara un aspirator de rumegus?

Daca nu aveti idee la ce magazine puteti merge pentru a gasi varietate de modele, va lasam mai jos cele mai recunoscute magazine la care puteti arunca o privire.

 • Aspirator de constructii Emag– Acest lant de magazine dispune de o mare varietate de produse de diferite tipuri, modele, marci si preturi, motiv pentru care i-a facut sa fie unul dintre cele mai cunoscute din lume, datorita acestui fapt au reusit sa ofere un serviciu de livrare destul de reusit.
 • Aspirator de constructii Flanco– Punctul lor forte sunt produsele de calitate si cele mai noi tehnologii unde includ intotdeauna echipamente de marci recunoscute, in ceea ce priveste oferta de electrocasnice catalogul lor nu este foarte extins, dar daca prezinta cateva echipamente cu caracteristici simple.
 • Aspirator de constructii in El Corte Ingles– Acest lant de magazine se caracterizeaza prin oferirea de produse de calitate si marci recunoscute, in ele puteti gasi imbracaminte, articole de cadou, echipamente electronice si unele echipamente de curatenie.
 • Aspirator de constructii in Lidl– Au o varietate in ceea ce priveste filonul de produse, in ele puteti gasi alimente, articole pentru copii, imbracaminte si chiar echipamente legate de curatenie si intretinere a casei.

Avantajele utilizarii unui aspirator de praf pentru constructii?

Curatarea unui atelier sau a unui garaj de lucru este adesea destul de complicata, deoarece devine o munca obositoare pentru a realiza o curatare in profunzime, astfel incat un echipament electric care va ajuta sa efectuati curatarea cu mai putin efort este un mare avantaj pentru dumneavoastra.

Care sunt avantajele utilizarii unui aspirator? Avantajele sunt:

 • Timpul de curatare a atelierului este redus, deoarece echipamentul indeparteaza mai repede resturile.
 • Efortul si oboseala persoanei care se ocupa de curatenie scad, deoarece nu trebuie sa depuna un efort mai mare decat sa mute echipamentul dintr-un loc in altul.
 • Este posibil sa se pastreze atelierul sau garajul mai curat, deoarece curatarea cu echipamente se face intr-un mod mai profund.